Два палаючих автомобіля врятували у столиці

image
12 Лютого 2019, 13:00
Поділитися:

У Києві, 12 лютого вогнебоці двічі виїжджали на ліквідацію пожеж в приватних автомобілях. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у м. Києві.

Перший виклик надійшов о 01:54. Біля 3-поверхового житлового будинку на проспекті Перемоги, 37, загорівся автомобіль.

На місце події  прибули вогнеборці та встановили, що горить Toyota Land Cruizer. Рятувальники негайно приступили до ліквідації пожежі. Вже о 02:24 пожежа була ліквідована.

В наслідок пожежі в автомобілі Toyota Land Cruizer згорів салон автомобіля, моторний відсік, лобове та бокове скло, передній бампер, фари, капот та пошкоджено лакофарбове покриття-коментують рятувальники.

Другий виклик надійшов о 02:47. У  дворі 9-поверхового житлового будинку за адресою: провулок Бишівський, 9, пожежа в автомобілі.

По прибуттю  рятувальників було встановлено, що горить автомобіль Hyundai Sonata з розповсюдженням на поруч розташований автомобіль Mitsubishi Outlander.

О 03:18 пожежу  ліквідували.

В наслідок пожежі в автомобілі Hyundai Sonata пошкоджено: моторний відсік,передні колеса, пластикові елементи кузова, салон та лакофарбове покриття, в Mitsubishi Outlander пошкоджено: передній бампер, фари, радіаторну решітку та лакофарбове покриття- розповідають рятувальники.

Загиблих та травмованих немає. Причини виникнення пожеж з’ясовуються правоохоронними органами.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ