Два автобусні лоукост-перевізники запускають маршрути до країн ЄС

image
15 Серпня 2019, 10:24
Поділитися:

Найбільший оператор автобусних перевезень у Європі – німецька компанія FlixBus, що вийшла на український ринок у червні 2019 року, і автобусний перевізник Gunsel із 19 серпня запустять спільні перевезення з Києва до Праги (Чехія), Варшави і Вроцлава (обидва – Польща). Про це повідомляє видання «Сьогодні» з посиланням на заяву гендиректора компанії в Польщі й Україні Міхала Лемана на прес-конференції за участі міністра інфраструктури Володимира Омеляна.

За словами пана Лемана, два місяці тому компанія почала співпрацювати з українським перевізником «Євроклаб» із Києва до Берліна (Німеччина), Відня (Австрія), Будапешта (Угорщина), Кракова (Польща) і Парижу (Франція).

«Таким чином, після початку співпраці з Gunsel, ми будемо мати вісім маршрутів із України до Європи», – повідомив Леман.

Він також уточнив, що рейс Київ – Варшава курсуватиме щодня через Люблін, рейс Київ – Вроцлав – тричі на тиждень через Житомир, Рівне, Львів, Краків, Катовіце, а рейс Київ – Прага – тричі на тиждень через Житомир, Рівне, Львів і Градець-Кралове.

Леман також додав, що в планах на 2019 рік – почати виконання рейсів із Харкова, Дніпра, Одеси.

Джерело: Трибуна Бровари