Дубинський знищує стосунки України з ключовими західними союзниками (точка зору)

image
17 Лютого 2020, 04:55
Поділитися:



Депутат від 94 округу (Обухів- Васильків) О. Дубинський в угоду своєму патрону І. Коломойському знищує стосунки України з ключовими західними союзниками.

В цьому переконаний відомий активіст-антикорупціонер Віталій Шабунін, передають Хроніки Обухова з посиланням на 24tv.ua.

– Дубінський – не ідіот, він точно знає, що робить. Він в угоду Коломойському послідовно знищує наші стосунки з ключовими західним союзниками, – впевнений він.

За його словами “ключова ціль Коломойского не просто збити Ситника, захищаючи себе від тюрми, а зірвати співпрацю України з МВФ і західним світом”.

– Бо саме західний вектор розвитку України є для олігарха найбільшою загрозою. Саме співпраця з МВФ заважає йому повернути Приватбанк, на якому його команда вкрала в укранців 150 мільярдів гривень. Це найбільша крадіжка в історії України і одна з найбільших в історії сучасного світу, – зауважив він.

В якості доказу він нагадав цитату самого Коломойського: “Дайте їй п’ять, 10 років, і кров буде забута… Ми візьмемо у росіян 100 мільярдів доларів… Який найшвидший спосіб вирішити проблеми та відновити відносини? Тільки гроші”.

Навіщо все це Коломойському?

– В умовах чесної судової та правоохоронної системи йому не те що статки, свободу вберегти не вдасться! Але, чесно кажучи, я не чекав, що Коломойський аж так близько підбереться до своєї цілі, смертельно небезпечної для України, – додав він.





Source link