ДТП в Броварах: BMW протаранив Jeep, постраждали двоє. ФОТО, ВІДЕО | Трибуна

image
21 Червня 2020, 01:21
Поділитися:

При виїзді з Броварів у бік Калинівки, на трасі Київ – Чернігів, удень 20 червня сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів. Про це повідомляють Вартові Еспресо.

Як розповів журналістам водій автомобіля Jeep Cherokee, він рухався в напрямку виїзду з Броварів. Раптом він побачив як зустрічний BMW збиває три пластмасові відбійники, наповнені водою, після чого врізається в його Джип. Відбійники відлетіли та пошкодили кросове Subaru Impreza XV.

ДТП у Броварах: BMW протаранив Jeep Cherokee постраждали двоє людейПри виїзді з міста Бровари (Київська область) на…

Опубліковано Вартові еспресо Субота, 20 червня 2020 р.

У результаті ДТП постраждала 76-річна пасажирка, яка сиділа на задньому сидінні Джипа. Жінка хоч і скористалася пасом безпеки, але отримала травму хребта, з якою її госпіталізували до лікарні.

Водій Джипа та його пасажирка, яка сиділа на передньому пасажирському сидінні, не постраждали завдяки пасами безпеки, ідеться в повідомленні Вартових Еспресо.

На Київщині, при виїзді з міста Бровари на трасі Київ-Чернігів сталася ДТП за участю трьох автомобілів. Як розповів Вартовим Еспресо, водій автомобіля Jeep Cherokee, він рухався в напрямку виїзда Броварів і раптом побачив як зустрічний BMW збиває три пластмасові відбійники, наповнені водою, після чого врізався у Jeep. Відзначимо також що відбійники відлетіли і пошкодили кросовер Subaru Impreza XV. В результаті ДТП постраждала 76-річна жінка-пасажир, яка сиділа на задньому сидінні автомобіля Jeep. Вона хоч і скористалася пасом безпеки, але отримала травму хребта з якою її госпіталізували до лікарні. Водій Джипа та його пасажирка, яка сиділа на передньому пасажирському сидінні, не постраждали завдяки пасами безпеки. Керманич BMW також скористався пасом безпеки, але отримав закриту травму грудної клітини з якою його госпіталізували до лікарні. На місці працюють патрульні поліцейські, які чекають прибуття слідчо-оперативної групи.Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/vartovi_kyivДізнавайтесь про важливі події першими…

Опубліковано Вартові еспресо Субота, 20 червня 2020 р.

Керманич BMW також був пристібнутий, але отримав закриту травму грудної клітини, з якою його доправили до лікарні.

Читайте також:

Смертельне ДТП із займанням фури: водій BMW тікав від поліції. ФОТО, ВІДЕОП’яні вкрали омивач для скла на АЗС і тікали: подробиці смертельного ДТП в ЗаліссіЩе одна смертельна ДТП біля Залісся: загинув мотоцикліст

Post Views: 96

Monobank [CPS, API] UA

Джерело: Трибуна – Бровари