ДТП у Ніжиловичах з загиблою 2-річною дитиною – судитимуть водія автомобіля

image
29 Вересня 2023, 14:46
Поділитися:

Мешканця Київщини судитимуть за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. В результаті сталося ДТП, яке призвело до загибелі дитини.

Про це повідомляє інформаційне агентство “MKV” з посиланням на повідомлення Київської обласної прокуратури.

Розслідуванням встановлено, що після розпиття алкогольних напоїв зі знайомими, обвинувачений сів за кермо свого автомобіля разом з шістьма пасажирами, троє з яких – діти. ДТП сталося у липні, про що писало ІА “MKV”.

В селі Ніжиловичі Бучанського району він не впорався з керуванням, виїхав у кювет та врізався в дерево. Всі пасажири отримали тілесні ушкодження, 2-річний хлопчик від отриманих травм помер в кареті екстреної швидкої медичної допомоги.

Водія з травмами доставили до лікарні, однак він втік з медзакладу і переховувався від поліції. Правоохоронці встановили його місцезнаходження і затримали впродовж доби.

За клопотанням прокуратури обвинувачений перебуває під вартою, йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Раніше ІА “MKV” повідомляло, що було скеровано до суду справу двох окупантів з рф, які гвалтували вагітних та дітей під час окупації Київщини.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!



Джерело