ДТП на «Автошколі»: у крові водія-поліціянта виявлено майже 2 проміле алкоголю. ВІДЕО (18+)

image
27 Вересня 2019, 18:48
Поділитися:

Державне бюро розслідувань оприлюднило відео ДТП у Броварах від 26 вересня, де «Оpel» фактично зносить зупинку громадського транспорту «Автошкола», де стоять люди. Користувачі соцмережі FB також виклали відео, де зафіксовано постраждалих та винуватця ДТП. Як з’ясувалося згодом, водій – правоохоронець і перебував у стані алкогольного сп’яніння. У результаті ДТП загинула жінка, її чоловік – у реанімації, а 34-річний велосипедист отримав травми різного ступеня тяжкості.

Момент ДТП.

Читайте також: У Броварах на «Автошколі» п’яний поліціянт в’їхав у зупинку: загинула жінка. ФОТО 

Як повідомили  журналістам «Трибуни» у броварській станції екстреної медичної допомоги, карета «екстреної» прибула на місце події за 5 хв після повідомлення про ДТП – о 17.17.

Від отриманих травм 67-річна жінка, яка в момент зіткнення разом із чоловіком перебувала, за словами свідків, біля зупинки, померла на місці пригоди. Медики лише констатували її смерть. Як передає ТСН, жінка з чоловіком йшли до куми святкувати день народження.

Її 67-річного чоловіка зі складними переломами обох ніг у вкрай важкому стані транспортувала до лікарні інша бригада «екстреної» служби, яка прибула на підмогу. Чоловіка прооперували. Наразі він перебуває в реанімації. Стан чоловіка стабільно важкий.

Ще одним постраждалим виявився 34 –річний велосипедист. За словами очевидців, чоловіка від удару через автівку просто перекинуло.

ДТП на АвтошколіНа щастя, він залишився живий. Постраждалого госпіталізовано в броварську лікарню з численними забоями та гематомами тіла, різано-рваною раною та черепно-мозковою травмою.

Після аварії (відео 18+)

За інформацією Держаного бюро розслідувань, слідчі затримали поліцейського-водія взводу реагування Броварського міжрайонного відділу Управління поліції охорони в Київській області. Чоловік перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Прессекретар Нацполіції області Микола Жукович повідомив, що водій перевищував швидкість і потім на слизькій дорозі не впорався з керуванням, у результаті чого здійснив виїзд на зупинку громадського транспорту.  Його відразу відправлено до лікарні, щоб з’ясувати ступінь сп’яніння. У крові водія виявлено близько 1,7 проміле алкоголю, що значно перевищує допустиму норму (0,2).

Як повідомили в Броварському відділі поліції, сержант 1994 р.н. ( 25 років), у Броварському міжрайонному відділі Управління поліції охорони працює останні три роки.

За фактом ДТП порушено кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Наразі комунальники на «Автошколі» розтрощену зупинку демонтували. На асфальті лежать живі квіти з чорною стрічкою.

Читайте також:

Смертельне ДТП на зупинці «Інтернат»: працівник поліції наїхав на пішохода прямо на «зебрі»
Людина загинула, автівка згоріла, ще 5 машин зім’яло: масштабне ДТП на Об’їзній Броварів. ФОТО. ВІДЕО
ДТП під Гоголевом: серед двох загиблих – 9-річна дівчинка, 7-річний хлопчик  – у комі.
На випадок ДТП: базові правила надання домедичної допомоги
Європротокол під час ДТП – економія часу та гарантія відшкодування збитків – правоохоронці

Джерело: Трибуна Бровари