ДТП: легковик влетів у ремонтників на Броварському просп. ВІДЕО | Трибуна

image
7 Вересня 2020, 14:47
Поділитися:

Цієї ночі, близько 2:00, легковик Рено на високій швидкості в’їхав у Хюндай працівників, що здійснюють ремонтні роботи на Броварському проспекті. Двох пасажирів «Рено» з різними серйозними травмами шпиталізували. Про це повідомляє «Київ оперативний».

Як зазначають у пабліку, автотроща сталася близько 2:00. Рено їхало в бік Броварів. Сам водій зізнався, що їхав зі швидкістю ~ 110 км/год. Водій нібито запізно побачив ремонтників: почав гальмувати, але не встиг. Легковик зіткнувся з Хюндаєм працівників, що саме виконував роботи.

Близько 02:00 на Броварському проспекті (у напрямку Броварів) водій автомобіля #Renault на великій швидкості в‘їхав в авто #Hyundai ремонтної бригади. Як каже сам водій Renault, він їхав близько 110 км/год і запізно побачив ремонтників, почав гальмувати, але не встиг. Він звинувачує комунальників у тому, що вони завчасно не попередили про ремонтні роботи. Самі ж ремонтники кажуть, що все відбувалось згідно регламенту – були виставлені знаки, фішки, загорожі і тд. На жаль, у цій ДТП не обійшлося без травмованих – із різними серйозними травмами госпіталізували двох пасажирів Renault.

Опубліковано Киев Оперативный Понеділок, 7 вересня 2020 р.

У ДТП не обійшлося без постраждалих. Серйозні травми отримали двоє пасажирів Рено. Їх шпиталізували до лікарні, ідеться в повідомленні. Стан потерпілих наразі не уточнюють.

Як зазначає «Київ оперативний», водій Рено звинувачує комунальників, мовляв ті вчасно не попередили про виконання ремонтних робіт. Водночас працівники вказують, що роботи проводили згідно з регламентом – вони виставили знаки, фішки, загородження і т. д.

Читайте також

ДТП біля заводу «Кока-Кола»: два легковики розтрощило. ВІДЕОНа «Інтернаті» сталася ДТП за участі поліціянтів. ВІДЕОНа Броварському проспекті таксі збило пішохода. ФОТО, ВІДЕОМаршрутка № 332 і «екстрена» зіткнулись на Броварському проспектіНа Броварському проспекті сконцентровані «важкі» ДТП Києва. КАРТА

Перегляди публікації: 75

Джерело: Трибуна – Бровари