ДТП через нетверезого водія: вагітна жінка та її чоловік – у реанімації | Трибуна

image
8 Грудня 2019, 11:27
Поділитися:

Учора, близько 22-00 години на перехресті вулиць Зеленського та Київської сталось масштабне ДТП за участі п’яти автівок. Наразі відомо, що автомобіль «Мерседес», який рухався з боку столиці, на великій швидкості протаранив «Ауді». Від удару «Мерседес» вилетів на зустрічну смугу, де пошкодив ще кілька авто.

За інформацією очевидців, за кермом «Мерседеса», що став причиною ДТП, знаходився 51-річний чоловік. Свідки зазначали, що на момент зіткнення водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка з політравмою у лікарню було доправлено представниками правоохоронних органів, рівень алкоголю в крові водія на момент обстеження становив 2,2 проміле (при нормі 0,2 проміле).

В автівці разом з горе–водієм перебував його 16-річний син, який в результаті зіткнення отримав перелом гомілкового суглобу.

Найскладніша ситуація з потерпілими у «Ауді»… В автівці перебувало подружжя: чоловік та його дружина на 21-у тижні вагітності. Обоє доправлені в лікарню у важкому стані та перебувають зараз в реанімації.

Про розвиток подій – повідомимо згодом.

Відео: Трибуна – Бровари

Масштабное ДТП с 5 авто под Киевом: двое в тяжелом состоянии

Опубліковано Информатор Киев Субота, 7 грудня 2019 р.
Відео: Информатор Киев

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари