ДТП біля заводу «Кока-Кола»: два легковики розтрощило. ВІДЕО | Трибуна

image
4 Вересня 2020, 15:42
Поділитися:

Учора ввечері на трасі Київ – Чернігів, біля повороту на завод «Кока-Кола» у Великій Димерці, зіткнулися ВАЗ і Фольцваген. Обидві автівки отримали значні ушкодження. Про це повідомляє «Київ оперативний», який оприлюднив відео наслідків ДТП.

Як зазначає «Київ оперативний», зіткнення серйозне – лобове. Сталося в напрямку до Чернігова. Водночас із відео можна побачити значні ушкодження автівок. Також із ролика помітно, що саме в цьому місці знаками і розміткою встановлені обмеження та попередження для руху авто.

Серьезное лобовое #ДТП на трассе Киев-Чернигов, в сторону ЧерниговаНа повороте на завод кока-колы #ВАЗ столкнулся с…

Опубліковано dtp.kiev.ua Четвер, 3 вересня 2020 р.

Слід зазначити, що інформації про потерпілих до цього часу нема. У пресслужбі Броварського відділу поліції повідомили, що правоохоронці не отримували інформацію про зазначене ДТП. У слідчому управлінні відділку лише зауважили, що під час аварії ніхто не загинув.

Читайте також

Розпочато ремонт траси Київ-Чернігів, включаючи Об’їзну Броварів, – «Укравтодор»ДТП із 1 загиблою і 4 потерпілими: водій уночі в’їхав у намет із гравієм. ФОТОСмертельне ДТП із займанням фури: водій BMW тікав від поліції. ФОТО, ВІДЕОВантажівка МАН ледь не розчавила пенсіонеркуНа «Інтернаті» сталася ДТП за участі поліціянтів. ВІДЕО

Перегляди публікації: 150

Джерело: Трибуна – Бровари