ДТП біля Об’їзної дороги – одна людина травмована. ВІДЕО | Трибуна

image
22 Січня 2020, 18:01
Поділитися:

Сьогодні зранку, 22 січня, на виїзді з Об’їзної дороги Броварів у бік Борисполя сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій легковика не впорався з керуванням і зіткнувся з вантажівкою. Як видно з відео, легковик рознесло вдрузки. Однак його водій вижив, хоч і отримав травми. Подробиці інциденту розповідають у пресслужбі Броварського відділу поліції.

Відео наслідків інциденту близько 11:00 виклав один із водіїв-свідків Іван Геля. Із запису видно, що легковик сильно пошкоджений. На місці автопригоди вже працюють правоохоронці.

Як розповіли в Броварському відділі поліції, водій легковика Шкоди Октавії, житель Великої Димерки, їхав по автодорозі Р-03 від Броварів у бік Борисполя. Поруч із поворотом на Княжичі він не впорався з керуванням, зіткнувшись із автомобілем Мерседес-Бенз Atego з водієм-киянином.

Унаслідок ДТП кермувальник Шкоди тримав тілесні ушкодження, вказують правоохоронці із посиланням на лікарів. Його шпиталізували до Броварської багатопрофільної клінічної лікарні для надання медичної допомоги. Про ступінь травм потерпілого наразі не повідомляють.

Фото – Національна поліція

Читайте також:

Смертельне ДТП біля Гоголева: поліція передала справу до суду
ДТП біля повороту на Требухів: загинула 25-річна пасажирка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари