ДТЕК повернула світло всім споживачам області, до яких застосовувались стабілізаційні відключення електроенергії з 9:20 21 жовтня

image
21 Жовтня 2022, 22:57
Поділитися:

ДТЕК Київські регіональні електромережі повернула електроенергію всім споживачам, до яких застосовувались стабілізаційні відключення світла за розпорядженням НЕК «Укренерго» з 9:20 21 жовтня. 

Проте ситуація в енергосистемі лишається складною. Тому закликаємо всіх мешканців Київщини споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00.

Представників бізнесу просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів тощо.

Ці прості кроки допоможуть знизити необхідність відключень.

Нагадаємо, що в разі застосування за розпорядженням НЕК Укренерго стабілізаційних відключень – вони будуть відбуватись для кожного абонента не більше, ніж на 4 години. Однак воно може повторитись протягом доби через 4 години, якщо «Укренерго» не відмінить застосування стабілізаційних відключень. Про це повідомили в ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Список населених пунктів, котрих може стосуватися таке відключення, буде розміщений на сайті компанії. Слідкуйте за оновленнями.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація