ДСНСники показали, як ліквідовували наслідки ранкової атаки на Київ, – ФОТО

image
14 Січня 2023, 15:46
Поділитися:

14 січня ворог здійснив чергову атаку на Київ. Зафіксовані влучання за кількома адресами у Голосіївському та Дніпровському районах, де були задіяні рятувальники.

Про це повідомили в ДСНС України.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте ще більше новин про Київ, регіон та Україну.

Рятувальники ліквідували наслідки ранкової атаки на столицюРятувальники ліквідували наслідки ранкової атаки на столицюРятувальники ліквідували наслідки ранкової атаки на столицю

Так, у Голосіївському районі за однією адресою, внаслідок падіння уламку ракети на територію одного із підприємств, виникла пожежа в складській металевій будівлі на площі 20 кв. м та пошкоджено віконні блоки в поруч розташованому 2-поверховому корпусі.

До ліквідації наслідків залучалося 15 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки.

У Дніпровському районі внаслідок падіння уламку ракети на відкритій території біля будівлі одного із підприємств району, пошкоджено стіну на площі орієнтовній 25 кв. м, вибито вікна та пошкоджені комунікації.

Пожежі на місці не було, залучалося 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Інформації щодо жертв та постраждалих внаслідок даних подій немає.

Ми писали раніше про те, що Київська міська військова адміністрація повідомила деталі ракетної атаки рашистів на столицю у суботу, 14 січня. Як зазначається, не було критичних влучань в об’єкти інфраструктури, жертв та постраждалих також немає.

Крім того, розповідали, що компанія ДТЕК повідомила про застосування екстрених відключень електроенергії у Києві, Київській та Одеській областях через загрозу ракетних атак.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua