ДСНСівці деблокували з понівеченої автівки двох фастівчан (ФОТО)

image
31 Грудня 2022, 12:23
Поділитися:

Фото з місця подій

У середу, 28 грудня, близько 12-ої години дня під час патрулювання на об’їзній дорозі міста Фастова співробітники Білоцерківського підрозділу поліції охорони в Київській області помітили автівку, яка з’їхала у кювет

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” з покликанням на спільноту “Управління поліції охорони в Київській області” у Facebook.

У машині знаходилися 66-річний пенсіонер та хлопчик 11-ти років. За попередніми даними, дідусь із онуком їхали зі Львова. Довга дорога вдалася взнаки, чоловік не впорався з кермуванням.

Поліціянти одразу викликали службу ДСНС та прийнялися разом з лікарями швидкої допомагати потерпілим. Парубка витягли з легкістю. Хлопець отримав легкі тілесні ушкодження. Лікарі одразу надали належну медичну допомогу.

А ось дідусь отримав серйозні ушкодження. Разом із ДСНС співробітники поліції охорони відкрили водійські двері понівеченого транспортного засобу та вивільнили водія, який був затиснутий в автівці. За попереднім медичним оглядом, чоловік має численні забої грудної клітини та підозру на переломи ніг.

Потерпілих доправили до лікарні для надання відповідної медичної допомоги.

Нагадаємо, що багатодітна родина із Ясногородки, будинок якої знищили окупанти у березні 2022 року, святкують переїзд.




Читати “Моя Київщина” у Telegram




Джерело