Дружина броварчанина просить небайдужих допомогти знайти її чоловіка

image
16 Березня 2019, 12:25
Поділитися:

До Броварського відділу поліції звернулась броварчанка та повідомила, що 12.03.2019 року вийшов з дому (вул. Короленка) та зник безвісти її чоловік Етель Олександр Аркадійович, 1981 року народження. Чоловік виїхав до родичів в с. Бабинці, Бородянського району, Київської області, але до місця призначення не доїхав.

12.03.2019 року близько 17:30 Олександр в Броварах маршруткою №330 добрався до столиці, а там повинен був на метро доїхати до станції «Академмістечко», а звідти маршрутним таксі Київ-Клавдієво дістатись місця призначення. Родичами та друзями зниклого броварчанина були опитані водії маршруток в Києві. Також були опитані знайомі Олександра в с. Бабинці та станції Клавдієво-Тарасове. Ніхто про місце перебування броварчанина не знає.

Етель Олександр в момент зникнення був одягнений в темно-синю зимову куртку (в ній на фото), сині джинси, коричневі зимові черевики, сірий з червоною смужкою світер.

Із особливих прикмет можна виділити червону родиму пляму в районі потилиці.

Якщо комусь відомо про місцезнаходження зниклого броварчанина Етеля Олександра Аркадійовича, телефонуйте за тел.: 066-746-08-17 (дружина Тетяна), або пишіть Етель Тетяні у соцмережі, або телефонуйте в поліцію (тел.: 102).

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed