Друга спроба: на маршрути №№4 та 7 шукають перевізників | Трибуна

image
3 Вересня 2020, 10:09
Поділитися:

У Броварах вдруге оголошено конкурс на перевезення пасажирів на нових міських маршрутах №№4 та 7. Рішення про проведення конкурсу схвалено на останньому засіданні виконкому.

Документи претендентів прийматимуть в управлінні будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури і транспорту (УБЖКГІТ) із 04 вересня 2020 р. до 05 жовтня поточного року (до 10 год).

Розкриватимуть конверти для перевірки документів 06 жовтня о 14 год на вул. Гагаріна, 15, каб. 204.

Безпосередньо визначення переможця конкурсу відбудеться 20 жовтня о 14 год за тією ж адресою.

Нагадаємо, маршрут № 4 має поєднати броварську поліклініку, вокзал і новий цвинтар на Торгмаші, а № 7 –  район Зеленого папуги з Масивом і Промвузлом.

7-ий і 4-ий: у Броварах планують запустити нові маршрутки. СХЕМА

Умови конкурсу – ті ж самі, що були і попереднього разу:

маршрутки мають курсувати щоденно з 6:30 до 20:00 з інтервалом 30 – 35 хв. Субота та неділя – за окремим графіком.На маршруті повинно бути по 2 автобуси та одному резервному.Самі ж автобуси мають бути класу А І, цього разу  – не старші 5 років (у попередніх умовах –  не старші 7 років).Кожен автобус має бути облаштований не менше 19-ма місцями для сидіння.

Конкурс: на маршрути №№4 та 7 шукають перевізників

Автобуси на нових маршрутах №№ 4 і 7 працювали в тестовому режимі з 1 до 8 червня. Маршрут №4 тестувало ТОВ АТП «13209», яке обслуговує в Броварах приміські маршрути №404 та 403-А та кілька міжобласних маршрутів.

Маршрут №7 тестувало ТОВ «ТК «Автосоюз». Автобуси товариства працюють на маршрутах «Бровари-Київ» №№403, 330, 810, 327, 411.

Чи бути маршруту № 7: влада опитує у Фейсбуку

Однак конкурс так і не відбувся, адже, як повідомили в управлінні будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури і транспорту, жоден перевізник участі не взяв.

Нові маршрути №№ 4 і 7 запрацюють уже за кілька днів, – Сапожко

Ще в червні в.о. директора ТОВ АТП «13209» Олександр Кушпіль журналістам «Трибуни» повідомив, що планують подавати документи на конкурс, зокрема, на автобусні перевезення на маршруті №4, а в липні запевнив, що всі документи для участі подали. В УЖКГІТ вказують, що документи було подано не належним чином – не через Центр надання адміністративних послуг міста (ЦНАП), тому і не зареєстрували.

Загалом причиною «провалу» проведення першого конкурсу в управлінні називають малу інформованість людей щодо нових маршрутів та досить низький пасажиропотік у період карантину.

Нові міські маршрути №4 та 7 у Броварах так і не запустили 

Однак містяни, які скористалися рейсами №№4 та 7 у «пробний» період, відгукуються про них схвально, адже маршрути з’єднали між собою раніше не з’єднані транспортом, але затребувані мікрорайони. Як повідомили в управлінні, саме звернення броварчан із проханням запустити такі необхідні маршрути і стали приводом оголошення повторного конкурсу 31 серпня.

Поки що жоден перевізник не зацікавився і заявки для участі в конкурсі не подав, повідомили в УБЖКГІТ. Але є надія, що ТОВ АТП «13209» візьме участь у конкурсі і в місті з’явиться маршрут №4.

Читайте також:

Коли вийдуть на маршрути автобуси «Бровари-Київ»Доїхати на роботу в Києві: маршрути-дублери метро. ПЕРЕЛІК

Запрацювала маршрутка № 707: Торгмаш – Об’їзна дорога – «Лісова»

Маршрутка № 9 змінила графік і шлях руху

Перебування броварських маршруток тепер можна відслідкувати онлайн на мобільному додатку «Дозор»

Перегляди публікації: 3

Джерело: Трибуна – Бровари