«Друга Ріка» передала ще 200 FPV-дронів для ЗСУ в рамках благодійного туру «Нескорені»

«Друга Ріка» передала ще 200 FPV-дронів для ЗСУ в рамках благодійного туру «Нескорені»
24 Липня 2024, 16:25
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Нещодавно український гурт «Друга Ріка» разом з колегами, гуртом Kozak System та співачкою Мартою Липчей, завершив основну частину благодійного туру «Нескорені», кошти з якого спрямовуються на придбання на FPV-дронів для ЗСУ. 

Завдяки концертам в Ужгороді, Мукачево, Чернівцях, Івано-Франківську, Хмельницькому, Львові, Одесі, Дніпрі та Полтаві, а також партнерській підтримці, вдалося придбати 1000 дронів. З них 200 FPV-дронів «Друга Ріка» передала підрозділам, від яких отримала запити. Про це музиканти відзвітували на сторінках в соцмережах.

«Вдячні організаторам туру та всім, хто відвідував концерти, адже кожна гривня з придбаних квитків пішла на важливу справу», — зазначив гурт у своєму дописі. 

Img 1851

Не обійшлося і без «сюрпризів» протягом туру: у Львові, прямо під час виконання пісні «Вже не сам», Валерій Харчишин впав зі сцени. Але, на щастя, Львів завжди готовий «підставити плече» — музиканта зловили в натовпі, тож обійшлося без травм.

Фінальний концерт туру «Нескорені» відбудеться 23 серпня в київському концерт-холі Stereo Plaza. Придбати квитки на нього можна за посиланням

Зазначимо, що від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну «Друга Ріка» завдяки підтримці своїх шанувальників зібрала близько 20 мільйонів гривень для допомоги українській армії. На ці гроші музиканти закупляли автомобілі, амуніцію, дрони й іншу зброю, а також передавали гроші на ремонт техніки в спеціалізований фонд. Закупівлею FPV-дронів колектив почав займатися минулого року, з того часу артисти передали на потреби ЗСУ майже 600 безпілотників.

Як відомо, нещодавно гурт «Друга ріка» разом із Ірпінським волонтерським об’єднанням «Незламні серця» передали першому стрілецькому батальйону Третьої окремої штурмової бригади сотню FPV-дронів. 



Джерело: ITV