Дрони-камікадзе у Білій Церкві пошкодили 3 інфраструктурні будівлі, жертв вдалося уникнути

image
5 Жовтня 2022, 16:10
Поділитися:

5 жовтня 2022 г. 16:04

У Білій Церкві Київської області внаслідок нічної атаки сьогодні, 5 жовтня, дронами пошкоджено три будівлі інфраструктури. Жертв серед цивільних вдалося уникнути, одна людина отримала легкі поранення.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні голови Київської ОВА Олексія Кулеби в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

За словами очільника Київської ОВА, пожежу, яка виникла внаслідок удару 6 дронів-камікадзе, було локалізовано о 8-й ранку, повністю завершено роботи з гасіння пожежі о 09:20. Одна людина отримала поранення, в неї легкі пошкодження, вона перебуває в лікарні, загроз життю немає.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Кулеба повідомив, що пошкоджено три будівлі інфраструктури, руйнування середньої важкості. Ситуація контрольована. Він запевнив, що всі комунікації працюють, всі служби знаходяться на своїх місцях.

“Також органами місцевого самоврядування прийнято рішення, що сьогодні (5 жовтня – KВ), в місті освітній процес організовано дистанційно”, – повідомив він.

Очільник області підтвердив, що це перший випадок атаки безпілотниками у Київській області. До того ж, Білоцерківська громада – єдине місце, що постраждало цієї ноі.

Зауважимо, на Facebook – сторінці 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців, що базується у Білій Церкві, після удару з’явився допис “Не дочекаються”.

Нагадаємо, близько третьої ночі 5 жовтня російські війська завдали серії ударів іранськими дронами-камікадзе Shahed-136 по об’єктах інфраструктури в Білій Церкві.

Читайте: Цієї ночі ворог атакував дронами-камікадзе Білу Церкву

У місті було повністю перекрито рух транспорту і пішоходів по ділянці Олександрійського бульвару. Рух транспорту здійснюється в об’їзд.

Читайте: У Білій Церкві повністю перекрито рух транспорту і пішоходів по ділянці Олександрійського бульвару

Фото: focus

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона