Древній Київ запрошує на святкування Нового року

image
24 Грудня 2019, 15:05
Поділитися:

В новорічну ніч у «Парку Київська Русь» запланована грандіозна розважальна програма з кінними виступами, колоритними персонажами, традиційними середньовічними забавами, танцями, живим вокалом і запальним шоу.

Гостей чекають шоу двійників та інтерактивний спектакль з вогняними спецефектами «Новорічна казка», який буде цікавий як дорослим, так і дітям. А також – смачні гарячі страви з багаття, напої, безкоштовне катання на конях, подарунки та частування для кожного гостя. Родзинкою казкової феєрії стане новорічний маскарад у середньовічному амфітеатрі.

З 19:00 до 21:00 гості зможуть безкоштовно покататися на конях та в княжому екіпажі. З 20:00 відбудеться інтерактивний авторський спектакль із вогняними спецефектами за участі кінного театру.

А вже опівночі Князь Київський привітає гостей з Новим 2020 роком, влаштує яскравий феєрверк над Древнім Києвом і під дзвін келихів запросить на шоу двійників.Веселий настрій і можливість від душі потанцювати подарують пісні відомих виконавців з усього світу.

Для всіх бажаючих залишитись у Древньому Києві буде можливість комфортно переночувати в будинку готельного типу «4 кімнати», де номери виконані в антуражному середньовічному стилі. Або ж у хостелі за умови попереднього бронювання.

Князівство Київська Русь – ідеальне місце зустрічі Нового року. Тут можна зібрати галасливу компанію і повеселитися, не боячись, що буде тісно.

Початок програми 31 грудня о 20:00. Закінчення – близько 03:00.

«Парк Київська Русь» розташований в селі Копачів Обухівського району Київської області.

Детальна інформація на сайті: www.parkkyivrus.com

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація