Дозвіл на будівництво нової школи в Броварах надано. Будівництво стартувало

image
28 Травня 2019, 13:46
Поділитися:

Декілька днів тому ми розповідали вам, що підняв питання будівництва нового навчального закладу по вул. Симона Петлюри.

Сьогодні, 28.05.2019 року міський голова м. Бровари Ігор Сапожко побував на виїзній нараді на місці будівництва нової школи. На своїй сторінці у фейсбук мер повідомив:

– Дорогі броварчани! В п`ятницю розповів вам, що на початку вже цього тижня розпочинаються активні дії, пов’язані з будівництвом нової загальноосвітньої школи І ступеню по вул.Симона Петлюри, 17-б. 

 
І ось, сьогодні разом з фахівцями управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту, представниками проектанта і підрядника, директором ЗОШ №10, провели першу виїзну нараду на місці будівництва нової школи. Одразу озвучу, що дозвіл на будівництво виданий. Отже, від сьогодні можу ствердно сказати, що ми стартуємо!

 
Вже обговорені питання організації підходів до школи, проїзду для будівельної техніки, підключення електроенергії та інші робочі моменти. Побачив сьогодні, як підрядна організація проводить підготовчі роботи щодо огородження будівельного майданчика, завозиться техніка та необхідні матеріали. І вже з наступного тижня розпочнеться розробка котловану, – пише Ігор Сапожко.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed