Досвід та освітні можливості в ЄС: Посол європейської молоді запрошує охочих на лекцію

image
14 Березня 2019, 12:18
Поділитися:

У Броварах відбудеться молодіжний захід «EU4Youth – сила можливостей», на який організатори запрошують 9-11 класників та всіх охочих дізнатися про освітні можливості, які надає Європейський Союз.

Як зазначено в події в соцмережі FB, Посол європейської молоді, броварчанка Вікторія Оникієнко розкаже про можливості для молоді від ЄС та влаштує євровікторину, переможці якої отримають цінні подарунки.

Захід відбудеться 15 березня о 14:00 в малій залі МКЦ «Прометей».

Для участі організатори просять зареєструватися за наступним посиланням: https://goo.gl/forms/BEt5KaiiigScgT1N2

«Європейський Союз сприяє розвитку навичок молоді, її навчання і працевлаштування, а також підтримує участь у громадських, культурних, академічних та професійних обмінах. Інвестиції в молодь –це інвестиції в майбутнє. Співпраця з ЄС відкрила для мене багато дверей і я хочу поділитися знаннями. Для мене надзвичайно цінно, що Європейський Союз підтримує цінність рівності в суспільстві, і я, як молода дівчина, можу розвивати себе в різних сферах, тому хочу поділитися своїм досвідом з молодими броварчанами та вмотивувати їх працювати над собою і ставати кращими», – зазначає Вікторія Оникієнко.

Посли європейської молоді представляють молодь своєї країни та співпрацюють із молоддю ЄС та Східного сусідства (Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова та Україна). Вони обмінюються досвідом та обговорюють молодіжні питання.

 

Джерело: Трибуна Бровари