Доставка їжі з ресторану UNO

image
26 Грудня 2019, 16:31
Поділитися:

Він готується в спеціальній печі, яка працює на древесному вугіллі. За рахунок цього страви набувають приємного запаху диму, а також смачну, рум’яну скоринку. М’ясо і риба, приготовані за допомогою печі Josper, зберігають соковитість і мають неповторний аромат. Доставка гриля в Бровари– відмінний спосіб порадувати себе або компанію друзів. Вам не потрібно самостійно витрачати час на придбання продуктів, маринувати м’ясо і займатися приготуванням, досить просто оформити замовлення і трохи почекати. 

Серед асортименту піц, які ми готуємо виключно з низькокалорійного борошна твердих сортів пшениці, існують, як класичні варіанти, так і спеціальні. Так, у нас ви знайдете піцу для вегетаріанців, дітей і для романтичних зустрічей. Така піца готується без цибулі. 

Як замовити піцу в Броварах?

Для цього вам не потрібно проходити виснажливий процес реєстрації, робити підтвердження пошти і доводити, що ви не робот. Просто обираєте більш апетитну на ваш погляд піцу або будь-яке інше блюдо з асортименту нашого ресторану і додайте замовлення до кошику. Оформити покупку просто: вкажіть кращий спосіб оплати, контактні дані та адресу доставки. Готово! Дуже скоро смачна, ароматна страва буде у вас. 

Також ви можете просто зателефонувати + 38 (067) 870 98 98, щоб визначитися з вибором і зробити замовлення. Якщо раптом ви знаходитесь біля вул. Київська 257  у м. Бровари, то просто зайдіть до нас і заберіть своє замовлення зі знижкою в 20 %! Ми відкриті з 10 ранку по 23: 30. Спробуйте кращу піцу в Бровари, ми впевнені, що вам сподобається. Доставка їжі в Бровари ще не була настільки швидкою і зручною!

 свежеприготовленную, горячую пиццу с доставкой по вашему адресу! Также на нашем сайте вы найдете другие вкусные и красивые блюда итальянской кухни. 

Джерело: Новости Броварів