Дорожники витратять 1,3 млн гривень на проєкти освітлення, утримання та облаштування світлофорів на державних трасах Київщини

image
3 Травня 2023, 07:21
Поділитися:

2 травня 2023 г. 19:23

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Київській області (державна установа, заснована Держагентством відновлення та розвитку інфраструктури) провела тендер на розроблення кошторисної документації для утримання автомобільних доріг загального користування державного значення у Київській області.

Про цеKВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно оголошення, послуги з розроблення кошторисної документації та відомостей обсягів робіт на послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення у Київській області на 36 місяців обійдуться дорожникам у 1 млн 380 тис. гривень.

Ці гроші, як виглядає, отримає Державне підприємство “Державний дорожній науково-дослідний інститут імені М.П.Шульгіна” – єдиний учасник тендеру, що відбувся напередодні.

Наразі триває кваліфікація переможця.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, Кабінет міністрів наприкінці 2022 року змінив правила проведення аукціонів на Prozorro, так що до кінця війни торги у системі електронних закупівель скасовані.

Тимчасово (до кінця війни) переможцем тендерів визнається учасник, який серед інших одразу запропонував найнижчу ціну за товар чи послуги.

Читайте: “Нові правила”: Київрада запровадила продаж місць під пересувну торгівлю через “Prozorro”

Фото: ілюстративне, з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона