Дороги Київщини чистять від снігу та обробляють протиожеледними сумішами

image
15 Грудня 2022, 10:29
Поділитися:

 У Київській області працюють над розчищенням та протиожеледною обробкою доріг державного значення та автошляхів загального користування місцевого значення. Станом на 9:00 15 грудня над подоланням наслідків снігопаду працює 103 одиниці техніки. Загалом до робіт залучено 208 працівників. За цей час використано 1594 тонн піщано-соляної суміші для протиожеледної обробки дорожнього полотна. Вдень, при погіршені погодних умов, кількість спецтехніки на дорогах буде збільшена.

Аби вчасно реагувати на зміни погодних умов, на автомобільних дорогах триває чергування інженерно-технічних працівників, механізаторів та водіїв. Щоб отримати інформацію про стан проїзду — звертайтесь до Єдиного контактного центру Укравтодору за номером +38 067 400 60 80. Також цілодобово працює Диспетчерська служба доріг місцевого значення: +38 093 454 58 13.

За інформацією Українського гідрометеорологічного центру, 15 грудня в регіоні хмарно, сніг, мокрий сніг, хуртовина. На дорогах подекуди ожеледиця. Також очікуються пориви вітру 15-18 м/с. Фахівці нагадують, під час сильних поривів вітру щільно закривайте вікна будинків. На вулиці тримайтеся подалі від дерев, рекламних щитів та ліній електропередач. Закликаємо водіїв бути максимально обачними на дорогах, дотримуватися безпечної дистанції та правил дорожнього руху.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація