Дорогу треба ремонтувати, або Куди звертатися

image
24 Травня 2019, 11:36
Поділитися:

Лише два телефонні звернення надійшли до міського голови Олександра Панюти під час «Прямого зв’язку», що відбувся 15 травня.

Першою звернулася баба Наташа (так вона себе відрекомендувала) з вулиці Став’янки зі скаргою на великовантажний транспорт, від якого потерпають і нерви людей, і будівлі, стіни яких буквально тріщать від вібрації, і, звичайно, дорожнє покриття. На жаль, вирішити цю проблему міська влада не в змозі. Щоправда, ділянка вулиці від центру до елеватора, яка перебуває на утриманні міських комунальників, уже відремонтована, а от ділянка від елеватора в напрямку Білої Церкви, яку обслуговує обласна служба доріг, уже не один рік у жахливому стані. Неодноразові звернення міської ради з приводу ремонту дороги державного значення успіху не мали, тож доречними були б і звернення мешканців міста безпосередньо до служби доріг Київської області, і тоді, можливо, дорожню проблему буде швидше вирішено.

Був дзвінок із Києва: один громадянин цікавився, як можна зареєструватися приватним підприємцем, і голова порадив звернутися до місцевого ЦНАПу – послуга буде надана оперативно і якісно.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна