Дорогами Броварів та Броварського р-ну «розсікають» нетверезі водії

image
27 Листопада 2019, 14:17
Поділитися:

За добу групи реагувань патрульної поліції Київщини виявили 23 водія напідпитку.

Щодоби безпеку на дорогах Київщини забезпечують майже 70 груп реагування патрульної поліції. Упродовж минулої доби поліцейські виявили та зафіксували 400 різних адміністративних правопорушень учасниками дорожнього руху.

Поліція Київської області наводить приклади такої поліцейської роботи упродовж доби на територій м. Бровари та Броварського р-ну.

Так, під час несення служби працівники поліції в місті Бровари зупинили «Chevrolet», за кермом якого знаходився 27-річний місцевий житель. На вимогу правоохоронців водій надав посвідчення водія з візуальними ознаками підробки. На місце події прибула слідчо-оперативна група для складання процесуальних документів.

У селі Заворичі, Броварського р-ну, 28-річний мотоцикліст керував мототранспортом напідпитку та без відповідних документів. Відносно нього наряд поліції склав два протоколи – за ст. 130 та за ч.1 ст.126 Кодексу України про адміністративне правопорушення.

Також працівники Броварського відділу поліції зупинили автівку «Део Ланос» з шашечками «таксі». Як з’ясувалось, водій за кермом мав явні ознаки наркотичного сп’яніння та керував автівкою без посвідчення водія.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed