Дорогами Бориспільщини: на підтримку ЗСУ

image
22 Жовтня 2022, 12:42
Поділитися:

Спортивна молодь Борисполя провела вже другий велопробіг дорогами Бориспільського району, щоб зібрати кошти на теплий одяг для наших захисників.

24 вересня активний представник спортивної молоді Бориспільської громади Олег Кравчун на Вайбер-сторінці «Клуб любителів спорту «Бориспіль» запросив усіх бажаючих долучитися до марафону та збору коштів на підтримку воїнів ЗСУ, які знаходяться на лінії фронту.
Умовою для участі в марафоні був благодійний внесок, який учасники мали перерахувати на вказану банківську карту.
Велозаїзд відбувся 16 жовтня. Напередодні організатор заходу розповів «Вістям», що поставив за мету пройти, пробігти або проїхати дистанцію в 623 кілометри — це відстань від Борисполя до Бахмуту. Дистанція кожного лягала в загальну «скарбничку». Перед початком велозаїзду сумарна дистанція, яку здолав Олег зі своїми друзями у рамках марафону, складала 150 кілометрів. На банківській карті, яку Олег відкрив для збору коштів, уже було накопичено 39 тис. грн.

Дорогами Бориспільщини: на підтримку ЗСУ

Для участі у велозаїзді зголосилися близько 50 учасників. Збиралися біля входу у міський парк, поряд із сіті-лайтами з зображеннями загиблих захисників. Стартували о 10:30. Маршрут пролягав із Борисполя через Сеньківку, Андріївку, Артемівку, звідки знову на Бориспіль — вулицями Бежівка, Коцюбинського, Йовівка, Лугова до пам’ятного знака Тарасу Шевченку. Загальна протяжність маршруту 34,5 км.

Загальна сума благодійних внесків, яку вдалося накопичити, склала більше 47 тис. грн. Кошти перерахували командиру підрозділу. На зібрані кошти бійці зможуть придбати теплий одяг потрібних розмірів, зимові спальники, тепле взуття чи навушники з шумозаглушенням.

Після активного відпочинку на велосипедах Олег Кравчун організував гостину для учасників велозабігу та друзів. Майданчик для польової кухні надав ресторан «Золотий лев».

Нагадаємо, це вже другий велозаїзд для підтримки воїнів ЗСУ. Під час першого зібрали кошти на захисне спорядження для бориспільця Вадима Андарачного, який зараз воює у Бахмуті, одній із найгарячіших точок на фронті.

Дорогами Бориспільщини: на підтримку ЗСУ

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама