Дорога на Європейській: ремонт із проблемами

image
4 Липня 2019, 12:27
Поділитися:

Мешканці маленького відрізка бориспільської вулиці звернулися до редакції «Вістей» через великі проблеми із дорогою. Їхня тупикова частина вулиці примикає до вулиці Європейської, що в Борисполі, і має нумерацію цієї вулиці.

Про проблеми розповіли Ольга Давиденко, яка запросила журналіста на місце, та Лідія Кавєшнікова, син якої проживає навпроти пані Ольги. Між будинками жінок знаходиться найнижча точка вулиці, де збираються усі дощові води. Вони пригадують, що 30 років мешканці самі боролися з калюжею на дорозі — засипали чим могли. «Один раз перед виборам якийсь кандидат відреагував на скаргу і організував, щоб на вулицю привезли дві машини щебеню. Але висипали його так, що до найнижчої точки не потрапило», — жаліється Ольга Давиденко.

«Ми роками оббиваємо пороги міської ради з проханням заасфальтувати нашу вулицю. Але коли нарешті виїхала дорожня техніка, з’ясувалося, що асфальтувати планується тільки половину вулиці, на більше не виділено коштів…», — розводять руками жінки. Люди пішли і до міського голови, і до журналістів за допомогою.

Ситуацію пояснив «Вістям» начальник ГУ ЖКГ міста В’ячеслав Толкач, який приїхав, щоб вивчити проблему на місці. Виявилося, що місцевий депутат Михайло Шкоруп виділив зі свого «депутатського мільйона» скільки міг — 200 тис. грн, а на ремонт усієї вулиці цього замало.
«Уже домовлено, що на наступній сесії міськради депутати виділять кошти з міського бюджету, щоб заасфальтувати усю вулицю. Вирішено: готувати всю вулицю до асфальтування», — прокоментував Толкач.

Працівники КП ЖРЕУ, які виконують роботи, запевняють, що дорогу вирівняють, зроблять її похилою до узбіч, тоді дощові води розподілятимуться рівномірно і калюж не буде. «Вісті» стежитимуть за ремонтом.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама