Доповіли про роботи з благоустрою в Борисполі за тиждень

image
3 Вересня 2019, 18:29
Поділитися:

На нараді у Бориспільського міського голови в понеділок, 2 вересня, перший його заступник Микола Корнійчук доповів про роботи з благоустрою, виконані за минулий тиждень.

Серед іншого, виконано ремонт тротуару на вул. Ватутіна, здійснено поточний ремонт доріжок у парку культури і відпочинку та вхідної групи до НВК «Гімназія «Перспектива» з вул. Яцютівка. «Відремонтовано сміттєві майданчики на вулицях Ушакова та Гагаріна, під’їзна дорога до багатоквартирного будинку на Головатого, 15. Здійснено поточний ремонт вулиць Яцюти, Різдвяна, провулку Будівельний, ремонт огорожі дитмайданчиків на вулицях Мічуріна, 8 Березня, Київський Шлях, майданчик для воркауту на вул. Камінського, дитмайданчик на вул. Момота, 44 та Броварська, 28, ремонт огорожі будинку Авіаторів, 13. Зараз виконуються роботи з водовідведення на вул. Шевченка та встановлюються майданчики на вул. Головатого, 89 та Момота, 46, 48», — прозвітував Корнійчук.

За його словами, будуть продовжуватися роботи на перехресті вул. Київський Шлях з вулицями Новопрорізна та Робітнича для розширення проїжджої частини.

Корнійчук зазначив, що готовий до критики у соцмережах.

Також Микола Корнійчук розповів, що відбулася зустріч з представниками заводу «Радій» м. Кіровоград, які пропонують для Борисполя нові системи освітлення та управління ним. У найближчий час нову систему почнуть впроваджувати на вул. Шевченка.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама