Допомога від броварського бізнесу під час карантину

image
1 Квітня 2020, 11:25
Поділитися:

В Україні з 12 березня запроваджено карантин для протидії новому коронавірусу COVID-19. Відповідне рішення ухвалив уряд на закритому засіданні 11 березня. Він повинен був тривати до 3 квітня. Пізніше його було продовжено до 24 квітня. Також Кабмін оголосив в Україні режим надзвичайної ситуації.

 

В цей період дуже гостро постала проблема забезпечення медичними масками та іншими засобами захисту під час епідемії коронавірусу, які зникли із аптек, а ті що були в продажу стали в десятки разів дорожче. В скрутну хвилину на допомогу, крім державних органів, приходять громадські організації та свідомі представники бізнесу. Останні перераховують кошти на рахунки антикризових центрів, благодійних фондів і організацій тощо. Також вони закуповують та безкоштовно роздають захисні маски та інші засоби індивідуального захисту під час епідемії коронавірусу.

 

Одним із таких представників бізнесу став броварський забудовник – Житловий комплекс «Гранд Парк» (вул. Фельдмана, 1) та його голова Віктор Афанасійович Якимчук. За його ініціативи було закуплено велику партію захисних масок, яка була роздана в неділю, 29 березня, волонтерами, а саме Данилом Якимчуком і Владиславом Бульбою, в різних куточках Броварів (ТЦ «Ліза», супермаркет «Сільпо», магазини «Фора» і «Борисфен» по вулиці Шевченко, КНП «Броварська БКЛ» БРР БМР, парку відпочинку «Приозерний», районі «Торгмаш» та біля магазину АТБ по вулиці Ярослава Мудрого).

 

Цікава реакція пересічних броварчан, які дуже часто питали, яка ціна маски і не всі спочатку могли повірити, що вони безкоштовні. Загалом сприйняття цієї акції мешканцями та гостями міста була дуже позитивною. Всі дякували організаторам за те, що не стали осторонь від цієї біди світового масштабу. Сьогодні вони передали партію масок до Броварського пологового будинку.

Такі акції будуть продовжуватися й надалі.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed