Допомога в один клік – “Сіріус” запустив чат-бот для допомоги тваринам

image
12 Січня 2022, 10:53
Поділитися:

12 января 2022 г. 10:44

Тепер підтримати діяльність притулку для бездомних тварин “Сіріус” можна за пару кліків за допомогою додатку Viber у вашому смартфоні. Кожен користувач бота зможе зробити внесок на будь-яку суму безпосередньо у месенджері.

Про це KV повідомила засновниця притулку “Сіріус” Олександра Мезінова.

“Ми поставили собі за мету бути максимально зручними, зрозумілими та відкритими для наших благодійників. Чат-бот надасть можливість швидко та зручно зробити добру справу за пару кліків. Віримо, що разом ми зможемо зробити життя тварин краще,” – зазначила Олександра Мезінова.

Вона підкреслила, що усі дані та отримана інформація, пов’язана з платежами є конфіденційною, а кошти отримані від користувачів використовуватимуться для надання допомоги підопічним притулку (забезпечення харчування, лікування та створення комфортних умов для тварин до моменту потрапляння їх до нової сім’ї).

Посилання на чат-бот притулку для бездомних тварин “Сіріус” ТУТ.

в Телеграм

Нагадаємо, Україна входить до лідерів країн за кількістю безпритульних котів і собак у світі. Найбільший притулок для безхатніх тварин “Сіріус” з 2000 року рятує, стерилізує та знаходить постійний дім собакам і котам, допомагаючи гуманно вирішувати проблему величезної кількості бездомних тварин. Наразі під опікою притулку знаходяться понад 3300 собак і котів.

Читайте: Александра Мезинова: “Приют должен быть лишь временным пристанищем для животного”

Фото: притулок “Сіріус”

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона