Допомога молочною продукцією

image
23 Травня 2022, 20:28
Поділитися:

Допомога молочною продукцієюВишнева міська рада щиро дякує благодійному фонду ФУДБЕНК за безоплатно надану молочну продукцію, а саме: кефір, йогурти, сметану, сирки, дитяче харчування для мешканців нашої громади та внутрішньо переміщених громадян.

Дана допомога надійшла у кількості 48 067 одиниць продукції і була розподілена між всіма соціально незахищеними верствами населення, внутрішньо переміщеними особами, представниками територіальної оборони, медичним працівникам, багатодітними сім’ями, важкохворими, одинокими мешканцями нашої громади, які стоять на обліку в міських службах.

Молочну продукцію видавали в Центрі надання соціальних послуг Вишневої міської ради (м. Вишневе, вул. Квітнева, 15), Службі у справах дітей та сім’ї Вишневої міської ради (с. Крюківщина, вул. Балукова, 10), ГО «Почни з себе» (вул. Південна, 1, зал «Сакура»).

Також міська влада висловлює подяку волонтерам з ГО «Почни з себе» Юлії Ємець та ВСГО «Україна – Територія Життя» Олегу Врублівському за допомогу у роздачі молочної продукції та іншої гуманітарної допомоги.

Джерело: Офіційний веб-сайт Вишневої міської ради