Допомагають коштами на лікування

image
3 Травня 2019, 11:04
Поділитися:

Міський бюджет надає суттєву підтримку мешканцям,  які мають серйозні захворювання. На сьогодні з міського бюджету використано 540 тис. грн на відшкодування вартості ліків за безкоштовними рецептами.

Виділено кошти на придбання ліків хворим, які потребують гемодіалізу. У квітні місяці з них використано 60 тис. грн. На придбання тест-смужок для дітей хворих на цукровий діабет, за кошти міського бюджету, за квітень використано 49 тис. 50 грн. Підтримка постраждалих від аварії на ЧАЕС йде з обласного бюджету. На сьогодні профінансовано 219 тис. 685 грн. Також, по фінансуванню хворих на цукровий діабет в рамках державної програми «Доступні ліки» коштів не вистачає. Було дофінансування з міського бюджету майже на 44 тис. грн.

Програма «Доступні ліки» перейшла на електронне обслуговування. Бориспільський міський центр повністю готовий до виписки електронних рецептів. Розширилась географія аптек. Це 8 аптечних закладів, які включають мережу з 22 аптечних пунктів. Перелік розміщений на сайті міської ради.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама