Допоки погода дозволяє

image
3 Лютого 2020, 00:37
Поділитися:

Допоки погода дозволяє Завдяки аномально теплій зимі працівники комунальних служб проводять роботи, більш типові для весни та осені.  

Заступник директора КП «УКГ» Вишневої міської ради Віктор Гаращук розповів, що у 2020 році підприємство продовжить роботи з благоустрою в місті, зокрема прибудинкових територій:

“Зараз, поки дозволяє погода, працівники «УКГ» проводять роботи з обрізання та розріджування дерев. Роблять ямковий ремонт доріг. А також утилізовують ялинки, які мешканці виносять після новорічних свят.

Також ми завершили реконструкцію бювету за садочком «Чебурашка», навпроти 4 школи. Там вже встановлено нову альтанку та зроблено благоустрій території.

Зараз розробляється проектно-кошторисна документація на роботи 2020 р. В планах – цього року завершити благоустрій прибудинкових територій. Роботи багато як на південній, так і на північній сторонах міста. Також потрібно дещо доробити по парках і скверах – встановити полив, освітлення там, де ще немає. Якщо не буде морозів, заплановані на об’єктах роботи розпочинаємо в найближчі дні». 

Джерело: Офіційний веб-сайт Вишневої міської ради