Домашнє насилля: поліція відібрала дитину в мами | Трибуна

image
29 Червня 2020, 10:10
Поділитися:

27 червня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що матір вчиняє щодо свого маленького сина фізичне насилля. Правоохоронці негайно відібрали дитину, а на жінку склали адмінпротокол. Про це повідомляє Броварський відділ поліції.

Як ідеться в повідомленні, ювенальні поліціянти відділку прибули на виклик одразу. З ними – спеціалісти служби в справах дітей Броварської міської ради. З’ясувавши обставини, вирішили негайно забрати дитину в матері.

Сьогодні на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що матір вчиняє відносно свого маленького сина фізичне…

Опубліковано Броварський відділ поліції Субота, 27 червня 2020 р.

Хлопчика помістили до лікарні для обстеження його стану здоров’я. «Перебуваючи з поліцейським хлопчик настільки звик до нього та почав називати його мамою», – розповідають правоохоронці.

Тим часом на матір склали протокол за ч. 1 ст. 173² КУпАП – «вчинення домашнього насильства…»  до Передбачене покарання – штраф 170 до 340 грн, громадські роботи на термін від 30 до 40 год або адміністративний арешт на 7 днів.

Читайте також:

Повідомити про домашнє насилля можна через чатбота в ТелеграміСтартувала «гаряча» лінія для постраждалих від домашнього насильстваВрятувати дитину: про неблагополучні сім’ї, які живуть порядДомашнє насильство: броварські реалії та нове законодавствоУгода про співпрацю: як у Броварах допомагатимуть жертвам насилля

Post Views: 226

Monobank [CPS, API] UA

Джерело: Трибуна – Бровари