“До звіту готовий”, – Міністр оборони України Резніков подав у відставку

image
5 Вересня 2023, 06:04
Поділитися:

За словами Олексія Резнікова, за 22 місяці виконано всі ключові завдання, які були поставлені при його призначенні.

Про ініціативу Міністра оборони України повідомляє інформаційне агентство “MKV” з посиланням на його власний допис у соцмережах.

“На виконання рішення Президента України Володимира Зеленського подав до Верховної Ради України заяву про відставку. До звіту готовий.”, – написав Олексій Резніков.

Закупівлі Міністерства оборони України багато разів перебуало у епіцентрі корупційних скандалів. Так, у січні 2023 року журналіст Юрій Ніколов оприлюднив контракт Міністерства на закупівлю послуг з харчування і звинуватив чиновників у значному завищенні цін на певні групи продуктів. 

Розслідування ледь не призвело до відставки Міністра Олексія Резнікова, який пообіцяв реформувати систему закупівель у власному відомстві.

Нещодавно журналісти “Наші гроші” знайшли зимові куртки для військових від турецьких виробників за значно нижчою ціною (навіть за умови придбання у роздрібних продавців).

Також журналіст «Української правди» Михайло Ткач оприлюднив розслідування, за яким до закупівель Міноборони курток за завищеною ціною може бути причетним родич депутата від Слуги народу». 

Раніше ІА “MKV” повідомляло, що на Київщині відреагували бордами на ганебне звернення Папи Римського.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!



Джерело