До уваги білоцерківців: змінилися правила отримання субсидій

image
20 Серпня 2019, 11:57
Поділитися:

Минулого тижня, 14 серпня Кабінет міністрів України змінив порядок виплати житлових субсидій. 

Як повідомляє ubr, тепер отримувати пільги готівкою на руки можна буде не тільки у відділеннях Ощадбанку та Укрпошти. Міністерство соціальної політики хоче включити в перелік і інші банки.

У проекті постанови не уточнюється, які саме банки здійснюватимуть виплати монетизованих субсидій. Можливо мова йде про банки, яким Міністерство фінансів дозволило виплачувати пенсії. Таких 38:

Укрексімбанк,Ощадбанк,Приватбанк,Укргазбанк,Укрсоцбанк,Райффайзен Банк Аваль,Кредобанк,УкрСиббанк,Ідея Банк,Креді Агріколь Банк,Піреус Банк МКБ,Альфа-банк,ОТП Банк,банк “Альянс”,банк “Львів”,Індустріалбанк,МТБ Банк,“Південний”,Полтава-банк,ПУМБ,банк “Грант”,Юнекс Банк,Комерційний індустріальний банк,Universal Bank,Радабанк,банк “Схід”,Мотор-банк,Акордбанк,Кристаллбанк,банк “Січ”,“Кліринговий Дім”,Метабанк,МІБ,Правекс-банк,ТАСкомбанк,Укрбудінвестбанк,Акцент-банк,Агропросперис Банк.

Нагадаємо, з 1 березня субсидію виплачують грошима. Допомогу готівкою пенсіонерам виплачує Укрпошта. Інші субсидіанти можуть отримати гроші у відділеннях Ощадбанку.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе Біла Церква, – підписуйтесь на канал 04563.com.ua у Telegram та Facebook!

Джерело: Новости Білої Церкви