До уваги білоцерківців: Замість параду військовослужбовці отримають по тисячі гривень

image
24 Серпня 2019, 00:50
Поділитися:

Міністр оборони Степан Полторак підписав указ, за яким українські військові отримають по 1-2 тисячі гривень премії до Дня Незалежності.

Про це йдеться на сторінці Степана Полторака у Facebook.

“Військовослужбовці, у тому числі й строкової служби, та курсанти отримають по 1 тисячі гривень, військовослужбовці, які у 2019 році залучалися до виконання завдань в складі підрозділів Об’єднаних сил, та ті, що наразі захищають територіальну цілісність держави на Сході – по 2 тисячі гривень” – написав Полторак.

Нагадаємо, скасував військовий парад до Дня Незалежності Володимир Зеленський, який зазначив, що зекономлені кошти будуть спрямувані на премії для військових.

Згодом глава ОПУ Андрій Богдан заявив, що у 2019 році День Незалежності святкуватимуть у новому форматі: за його словами, відбудеться хода гідності, в якій візьмуть участь представники різних військ, учасники АТО, медики, вчителі, волонтери і керівництво країни.

За попередніми даними, у плані заходів 24 серпня – ушанування пам’яті загиблих, загальнонаціональна хвилина мовчання, музично-хореографічний флешмоб та марш захисників України за участі ветеранів. Режисером заходу є колишній бізнес-партнер Зеленського Алан Бадоєв разом з хореографом Оленою Коляденко.

Джерело: Новости Білої Церкви