До України в рамках миротворчої місії африканських лідерів прибув президент ПАР Рамафоса

image
16 Червня 2023, 10:37
Поділитися:

16 червня 2023 г. 10:24

У рамках участі в Африканській миротворчій місії до України прибув президент Південно-Африканської Республіки (ПАР) Сиріл Рамафоса. Зустріли президента на залізничній станції Немішаєве у Київській області.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби президента ПАР у Twitter.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Президент ПАР Сиріл Рамафоса прибув на залізничну станцію Немішаєве в Україні і був прийнятий спеціальним представником України з питань Африки і Близького Сходу послом Максимом Субхом і послом Південної Африки в Україні Андре Гроневальдом”, – йдеться в повідомленні.

[ARRIVAL]: His Excellency President @CyrilRamaphosa has arrived at Nemishaeve Railway Station in Ukraine and is received by Ukraine’s Special Envoy for Africa & the Middle East Ambassador Maksym Subhk and South African Ambassador to Ukraine Mr Andre Groenewald.… pic.twitter.com/Jk8V8n2v9O

— Presidency | South Africa ???????? (@PresidencyZA) June 16, 2023

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Напередодні у представництві президента ПАР повідомили, що делегація глав африканських держав 16 червня відвідають Київ в рамках Африканської миротворчій місії щодо врегулювання війни між Україною та рф.

African Heads of State and Government that are participating in the African Leaders Peace Mission holding a consultation while en route to Kiev by train.#AfricanPeaceMission#BetterAfricaBetterWorld pic.twitter.com/5wZOwkpm1v

— Presidency | South Africa ???????? (@PresidencyZA) June 15, 2023

Можливо через візит лідерів місії відбуваються перекриття руху транспорту в столиці.

Нагадаємо, у Патрульній поліції Києва попередили, що 16 червня протягом дня буде обмежено рух для транспортних засобів центральними вулицями столиці у зв’язку з проведенням заходів. Про які саме заходи йдеться не повідомили.

Як інформувала KВ, 10 червня в Україну з неанонсованим візитом прибув прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо. Разом з ним до столиці приїхала віцепрем’єр-міністерка Христя Фріланд.

Читайте: До Києва з візитом прибув прем’єр Канади Трюдо

Фото: скріншот відео

КиївВлада



Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона