До Центрів обслуговування платників звернулись понад 318 тис. киян

image
20 Серпня 2019, 09:09
Поділитися:

За 7 місяців цього року до столичних Центрів обслуговування платників за отриманням адміністративних послуг звернулись понад 318 тис. киян. Із загальної кількості звернень платникам податків було надано понад 309 тис. адміністративних послуг, які включали видачу довідок, свідоцтв, ліцензій тощо.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у м. Києві.

Кількість звернень до столичних Центрів обслуговування платників за отриманням адмінпослуг за 7 місяців склала понад 318 тисяч. Із загальної кількості звернень, що надійшли до Центрів обслуговування платників Головного управління ДФС у м. Києві за 7 місяців 2019 року платникам податків було надано понад 309 тисяч адміністративних послуг, що включає в себе видачу довідок, свідоцтв, ліцензій та інше, говориться у повідомленні.

За інформацією ДФС, було видано 63 тисячі карток платника податків та внесено до паспорта громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Також, 20 тисяч громадян отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суму і джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Платниками податків, як юридичними так і фізичними особами було отримано 40 тис. електронних довірчих послуг для використання електронного цифрового підпису.

Проведено реєстрацію понад 7 тис. реєстраторів розрахункових операцій та реєстрацію близько 27 тис. книг обліку розрахункових операцій.

Також було підготовлено та надано платникам більше 69 тис. довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету.

Майже 37 тис. громадян зареєструвались як платники єдиного податку та більше 31 тис. – отримали витяг з реєстру платників.

Крім того, понад 17 тис. платників отримали або продовжили терміни дії ліцензій на роздрібну торгівлю тютюновими або алкогольними виробами.

Нагадаємо, столичні податківці нагадали підприємцям, що 20 серпня – це останній день, коли можна подати звітність за липень 2019 року, а також сплатити єдиний внесок за найманих працівників та єдиний податок для фізичних осіб-підприємців.

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ