До трьох сіл Сквирської громади побудують підвідний газопровід

image
19 Липня 2021, 17:06
Поділитися:

19 июля 2021 г. 17:03

До сіл Рогізна, Краснянка та Дунайка Сквирської територіальної громади Білоцерківського району Київщини побудують підвідний газопровід. Для виконання цих робіт Сквирська міська рада вже обрала підрядника – ТОВ “Теплогаз-Н”. Завершити роботи повинні до кінця 2021 року.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 15 липня 2021 року відділ капітального будівництва, комунальної власносності та житлово-комунального господарства Сквирської міської ради уклав з ТОВ “Теплогаз-Н” (*) договір на будівництво підвідного газопроводу до сіл Рогізна, Краснянка та Дунайка Сквирської територіальної громади Білоцерківського району Київської області. Ціна договору склала 9,35 млн гривень.

До кінця 2021 року ТОВ “Теплогаз-Н” повинно виконати земляні роботи, прокласти поліетиленові та сталеві трубопроводи, встановити огорожу, навіс, блискавкозахист та влаштувати асфальтове покриття.

Сквирська міська рада у відповідь на інформаційний запит KV розповіла, що загальна кошторисна вартість будівництва газопроводу трьох вказаних сіл становить 9,41 млн гривень.

Проектно-кошторисну документацію будівництва газопроводу сіл Рогізна, Краснянка та Дунайка Сквирська міськрада затвердила своїм розпорядженням від 21 травня 2021 року №69-ОД.

В травні минулого року повідомлялося, що у селах Рогізна, Краснянка та Дунайка за кошти мешканців вже збудовані і повністю готові до запуску вуличні розподільчі газопроводи. Наразі залишилося побудувати тільки підвідний газопровід до вказаних населених пунктів.

в Телеграм

Відмітимо, минулого року тендер на будівництво підвідного газопроводу до сіл Рогізна, Краснянка та Дунайка проводила Рогізнянська сільська рада. За його результатами у грудні 2020 року було укладено з Дочірнім підприємством “Теплогаз-В” (**) відповідний договір (ціна – 8,68 млн гривень). Проте 1 лютого 2021 року договір розірвали через зміну розпорядника коштів, яким стала Сквирська міськрада. Оплату по цьому договору не проводили.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Теплогаз-Н” зареєстровано в 2010 році. Статутний капітал складає 14,25 тис. гривень. Засновники – Олексій Нестерук та Олег Пташинський (директор).

ТОВ “Теплогаз-Н” являється засновником дочірнього підприємства “Теплогаз-В”, з яким 2020 році Рогізнянська сільська укладала вищевказаний договір.

За даними Clarity Project, в результаті участі у публічних закупівлях ТОВ “Теплогаз-Н” уклало 97 договорів на загальну суму 5,81 млн гривень (без урахування нинішнього).

Читайте: У Київській ОДА пояснили, як зекономити на ціні на газ з 1 травня

Голова Сквирської міськради – Валентина Левіцька.

* ТОВ “Теплогаз-Н” (Код ЄДРПОУ: 37113169)

** ДП “Теплогаз-В” (Код ЄДРПОУ: 40816707)

Фото: Відкриті джерела

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона