До столиці приїхала світова зірка ультрамарафону

image
4 Жовтня 2019, 15:27
Поділитися:

Сьогодні  у Довженко-Центрі відбудеться показ та обговорення фільму угорського режисера Балаша Шимоні «Ультра» (2017). Подія відбувається у рамках Х Wizz Air Kyiv City Marathon, який традиційно пройде у столиці України на початку жовтня.

На запрошення посольства Угорщини, до Києва приїхала світова зірка ультрамарафону, Сільвія Любич з Угорщини, яка планує пробігти дистанцію 42 км (6 жовтня), а сьогодні взяти участь в обговоренні фільму «Ультра», поділитися своїми враженнями, досвідом та відповісти на запитання глядачів.

Фільм «УЛЬТРА» (Угорщина, Греція, 2017, 83 хв., режисер: Балаш Шимоні) одночасно демонструє межі фізичної витривалості та глибини людської душі. Балаж Шімоні та його знімальна група показує боротьбу 5-х учасників легендарного марафону Спартатлон. Одним із п’яти учасників є сам режисер фільму.

Найкращий час Спартатлону – 36 годин, шлях веде із Афін до Спарти хвилястими дорогами, підкоренням гори висотою 1200 м, та всього складає 246 км, які необхідно здолати до фінішу. Ці змагання, що вважаються одними з найважчих та найпрестижніших у світі, призвані увіковічнити одну з давніх легенд стародавньої Греції. Випробування доходять фінішу біля пам’ятника царю Леонідові.

Під час перегляду ми дізнаємося про особисту мотивацію учасників змагань щодо їх участі у цьому надвипробуванні та інших сферах життя. Кожен з них бореться в собі та з собою під час бігу. Вони працюють над тим, щоб пережити різні травми, щоб глибше пізнати і прийняти самого себе.


Коли: о 19:00.
Де: Кінолекторій, 5-й поверх Довженко-Центру, вул. Васильківська, 1.
Вхід вільний.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ