До Пунктів Незламності у Броварському районі доставили гуманітарну допомогу

image
2 Грудня 2022, 17:12
Поділитися:

На Київщині до Пунктів Незламності Броварського району доставили гуманітарну допомогу. Усе необхідне для Пунктів відповідно до запиту Київської ОВА укомплектувала благодійна фундація Huragan Heals.

До них передали харчові продукти, зокрема продукти довготривалого зберігання та солодощі, воду, засоби гігієни, ковдри тощо. Локації працюють цілодобово.

Як повідомлялося раніше, на сайті Київської обласної військової адміністрації розміщений перелік Пунктів Незламності в Київській області. https://koda.gov.ua/punkty-nezlamnosti-kyyivskoyi-oblasti/ Жителі регіону також можуть дізнаватися найближчі адреси Пунктів Незламності на офіційних сторінках органів влади та на сайті «Пункти Незламності».

Довідково.

Пункти Незламності функціонують цілодобово та безкоштовно. У них, попри відключення електроенергії, передбачається наявність тепла, води, мобільного зв’язку, інтернету, живлення для мобільних пристроїв тощо. Більшість із Пунктів мають генератори, запаси води та їжі, засоби гігієни.

Увага! Комплектування та функціонування Пунктів Незламності здійснюється з урахуванням наявного ресурсу органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація