До планування відбудови Ірпеня долучилось близько 120 архітекторів

image
5 Травня 2022, 16:53
Поділитися:

5 травня 2022 г. 16:46

Архітектори разом із очільником міста Олександром Маркушиним оглянули Ірпінь, аби оцінити рівень руйнувань. Наступний етап – планування стратегії відновлення та розвитку міста.

Про це KВ дізналася з повідомлення Telegram-каналу голови Київської обласної військової адміністрації (КОВА) Олександра Павлюка.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

За його словами, на запрошення керівництва міста Ірпінь та КОВА долучитися до планування стратегії з відновлення та розвитку міста відгукнулися близько 120 архітекторів-проектантів. Вони прибули до міста сьогодні, 5 травня.

“Населені пункти Київщини дуже сильно постраждали від рук загарбників. Окупанти цілеспрямовано знищували наші домівки, лікарні, школи, культурні споруди. Але ми все відновимо. У мене немає сумнівів в цьому, коли я бачу скільки людей відгукнулися на заклик про допомогу. Вірю, що зможемо побудувати нову Київщину, ще більш розвинену та квітучу. Дякую кожному, хто сьогодні долучився до нашої команди відновлення області”, – зазначив Павлюк.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Дуже багато людей відгукнулося. Це говорить про те, що для кожного з нас важливо бути причетним до розбудови України. Вже сьогодні ви робите величезний внесок у відновленні Київщини, віддаючи свій час та частину енергії”, – додав керівник гуманітарного напрямку в Киїівській облдержадміністрації (КОГА) Олексій Кулеба.

Читайте: В Ірпені та Бородянці планують збудувати два ЖК по 50 тисяч квадратів кожний

Фото: КОВА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона