До Міжнародного дня боротьби зі СНІДом для студентів Київщини провели просвітницьку акцію

image
16 Грудня 2019, 13:28
Поділитися:

Щорічну профілактично-просвітницьку акцію «Відповідальність – це життя» провели управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської ОДА спільно з Всеукраїнською благодійною організацією «КОНВІКТУС УКРАЇНА».

Захід проходив у рамках Міжнародного дня боротьби зі СНІДом з 26 листопада по 13 грудня 2019 року.

Учасниками профілактичних акцій стали понад 300 студентів вишів Київської області, а саме: ДНЗ «Професійний ліцей м. Українка», КВНЗ КОР «Білоцерківський медичний коледж», Ірпінський державний коледж економіки і права, «Переяслав-Хмельницький центр професійно-технічної освіти», «Фастівський центр професійно-технічної освіти», «Броварський професійний ліцей».

В кожному навчальному закладі для студентів було проведено інформаційне заняття щодо сексуального виховання, безпечної поведінки, профілактики ВІЛ-інфекції, під час якого розглядали ризики та шляхи передачі ВІЛ, методи і засоби особистого захисту інфікування ВІЛ. Усі бажаючі мали змогу отримати засоби контрацепції та інформаційні буклети, а також під час заходу працювала мобільна амбулаторія, де всі охочі могли пройти безкоштовне, анонімне експрес-тестування на антитіла до ВІЛ швидкими тестами.

Всесвітній день боротьби зі СНІДом, який щорічно проводиться 1 грудня, спрямований на зміцнення організованих зусиль по боротьбі з епідемією ВІЛ/ СНІДу у глобальному масштабі.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація