До кластеру FastIV доєдналася Агенція регіонального розвитку Київщини

image
14 Травня 2021, 14:49
Поділитися:

Церемонія урочистого підписання документів відбулася у Фастові у рамках відзначення Дня Європи в України. До цієї знаменної події долучилися керівництво Київської обласної адміністрації, заступники міністрів, народний та обласні депутати, представники посольств та інші гості громади.

Варто зазначити, що у планах – відкриття у Фастові першого на Київщині відділення Агенції – повноцінного представництва з відповідними спеціалістами. Роботу даного Агентства сьогодні громаді Фастова презентували Дмитро Крепак, директор, та Леонід Пирожков, заступник директора з адміністративних питань Агенції регіонального розвитку Київської області.

Ключовими напрямками роботи Агенції є розвиток та підтримка бізнесу, а відтак – економіки громади, регіону та країни в цілому, стратегічне планування та маркетинг, а також робота над підвищенням інвестиційної спроможності громади.

Як зазначив голова Київської обласної адміністрації Василь Володін, дана агенція значно сприятиме розвитку економічної спроможності громади, а народний депутат України Олег Дунда акцентував увагу на тому, що діяльність даного відділення неодмінно дасть свої результати.

«Маючи чимало ресурсів та можливостей, відповідальність за планування, бюджет, розвиток, залучення інвестицій, підтримку підприємств є обов’язком керівництва міста та депутатського корпусу. Ми знаємо, що Фастівщина – потужний промисловий та логістичний регіон з розвиненою інфраструктурою та зручним розташуванням. А Фастів – комфортне для життя місто. І ми маємо і надалі активно працювати над цим, не зупиняючись та залучаючи до даного процесу все більше ресурсів» – зазначила перший заступник міського голови Олена Зикова.

Інформаційно: Агенція регіонального розвитку стала 22-м підписантом – учасником кластеру FastIV.

#миEUкраїна

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів