До кінця року на Київщині завершиться «Велике будівництво» ще 2 спортивних об‘єктів

image
20 Вересня 2021, 15:07
Поділитися:

Будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу в м. Миронівка та стадіону Волошинівського НВК «загальноосвітня школа I-III ступенів-дитячий садок» імені Героя України Руслана Лужевського триває за графіком. Готовність об‘єктів, що будуються в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», складає 84,5% та 87% відповідно. Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

 

«Київська область та Україна багаті на талановитих спортсменів та тренерів. Головне, що необхідно для розкриття їхнього потенціалу, – це наявність сучасної спортивної інфраструктури. Тому спільне завдання держави, обласної та місцевої влади подбати про надання їм можливості займатися спортом у гідних сучасних умовах. А ще важливе для нас завдання – залучати до здорового способу життя якомога більше жителів Київщини», – зазначив голова ОДА Василь Володін.

 

Він нагадав, що в області вже почали працювати 23 «активні» парки. Ще близько пів сотні в регіоні планують відкрити найближчим часом.

 

Повідомляє пресслужба Київської ОДА.



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація