До Дня захисника України влаштували творчий вечір у школі Дніпровського району

image
11 Жовтня 2019, 19:50
Поділитися:

Напередодні Дня захисника України в одній з найпатріотичніших шкіл міста Києва ЗСШ № 4 (вул. С. Стальського, 26-а) відбулися урочисті заходи, присвячені вшануванню мужності, бойового подвигу та героїзму наших захисників.

Участь взяли депутат Київради Тарас Криворучко, заслужений художник України Йосип Осташинський, волонтери, випускники школи та батьки учнів, які мають статус учасників бойових дій.

– На сьогодні в навчальному закладі склалася цілісна система роботи з національно-патріотичного виховання. Концертна програма, підготовлена учнями до Дня захисника України, багатьох зворушила до сліз. Дійсно, від душевно виконаних пісень і віршованих сцен стискалося серце. Були і спортивні змагання, і чудовий унікальний майстер-клас від заслуженого художника України Йосипа Осташинського. Виготовлені учнями 4-х класів зорі перемоги будуть відправлені нашим бійцям в зону проведення ООС, каже депутат Київради Тарас Криворучко.

Вже не один рік поспіль навчальний заклад співпрацює зі Спілкою ветеранів АТО Дніпровського району, приймає участь у районних та міських змаганнях: всеукраїнській дитячо-юнацькій грі «Сокіл», військово-патріотичних змаганнях «Служу народу України» та «Снайпер столиці».

Традиційними в школі стали благодійні акції, спрямовані на підтримку воїнів АТО, а саме: «Пам’ятаємо, шануємо і вклоняємося доземно», «З Україною в серці. Мужність і відвага крізь покоління!» в рамках проекту «Сила нескорених», «Збираємо бібліотеку нашим воїнам», «Ялинка бажань» (міська волонтерська акція) та інші.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ