До Дня вчителя ірпінські школи отримали новітні інтерактивні комплекси для проведення уроків

image
2 Жовтня 2020, 11:04
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Напередодні Дня працівників освіти всі школи Ірпеня отримали придбані міською радою інноваційні інтерактивні комплекси для проведення уроків хімії, фізики, біології, географії, математики. Про це повідомив начальник міського управління освіти і науки Олег Білорус.

За його словами, інтерактивний комплекс на основі сенсорного модуля Camtouch LS180-1 — це пристрій, що дозволяє перетворювати будь-який проєктор чи монітор телевізора на інтерактивну дошку, якою можна керувати за допомогою спеціальних стилусів. Комплекс сумісний із усіма файлами і додатками, які встановлені на комп’ютері. Використовуючи цю технологію, можна робити нотатки на екрані (писати, малювати, переміщувати, змінювати розмір, зберігати, видаляти), керувати презентаціями (створювати й видаляти слайди, редагувати інформацію, акцентувати увагу на потрібних об’єктах, перемикати слайди), керувати комп’ютером на проєкції екрану, виконуючи всі дії за допомогою стилусів, взаємодіяти з інтерактивим компонентом, установленим на ПК.  

Олег Білорус відзначив, що завдяки цьому обладнанню вчителі зможуть перетворити свої уроки на захопливі заняття з використанням сучасних технологій, зробити свою роботу комфортнішою і легшою.

Він зауважив, що інноваційний український стартап «Camtouch LS180-1», автором якого є винахідник Андрій Коноваленко, у 2020 році був представлений на найвідомішій технологічній виставці «Consumer Elektronic (CES)» у Лас-Вегасі та «Startap Grind Global» у Каліфорнії (США).

 Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV