До Дня Незалежності скульптури малюків-засновників Києва переодягли у вишиванки, а на Хрещатику триває виставка пошкодженої техніки (фото)

image
24 Серпня 2023, 11:46
Поділитися:

24 серпня 2023 г. 11:45

Сьогодні, 24 серпня, Україна відзначає День Незалежності. З цієї нагоди у Києві на честь свята переодягли скульптури малюків-засновників столиці Кия, Щека, Хорива та їхньої сестри Либідь у вишиванки. Також у столиці триває виставка військової спаленої російської військової техніки, яка протриває до 28 серпня.

Про це KВ стало відомо з допису на сторінці в Facebook автора пам’ятника Володимира Журавеля.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“З Днем Незалежності України”, – написав на своїй сторінці Володимир Журавель.

На фото можна побачити, що скульптури “малюків-засновників Києва” одягли у вишиванки, одному з хлопчиків наділи військову панаму, а на дівчинку Либідь одягли віночок із кольорами українського прапора.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також зазначимо, що у Києві на Хрещатику стартувала виставка військової спаленої російської військової техніки, яка протриває до 28 серпня. Спалені російські танки, бронемашини, САУ та залишки ракет почали виставляти на Хрещатику 21 серпня.

Як інформувала KВ, сьогодні, 24 серпня, у Києві змінили рух тролейбусів №6, 16, 18 та автобусів № 62, 114. Маршрути перенаправили у зв’язку з проведенням святкових заходів.

Читайте: У столиці через святкові заходи змінено рух низки тролейбусних та автобусних маршрутів

Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський привітав українців з Днем Незалежності наголосивши, що “це цінність для кожного з нас, і за це ми боремось”. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітав зі святом “вільну країну нескорених, непохитних, незламних”.

Читайте: Президент Зеленський та Головнокомандувач ЗСУ Залужний привітали українців з Днем Незалежності (відео)

Фото: сторінка Володимира Журавля, Суспільне

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона