До бюджету Київщини зібрали на 103 млн. грн більше ніж торік

image
9 Вересня 2020, 16:53
Поділитися:

За січень-серпень поточного року до загального фонду обласного бюджету Київської області (без урахування міжбюджетних трансфертів) надійшло 1 млрд. 629 млн. грн. Це 94,6 % від запланованого та майже на 103 мільйони гривень більше, ніж за той же період торік. Про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін під час традиційного он-лайн брифінгу у середу, 9 вересня.

«Темп приросту фактичних надходжень ПДФО зріс на 69 мільйонів гивень.  А надходження податку на прибуток підприємств склали 258,2 млн грн. Або майже 109 % від плану», – розповів очільник Київської ОДА.

Як зазначив Василь Володін, плата за надання адміністративних послуг становить 113 %, що у гривнях становить 7,2 млн приросту. Інші надходження склали 89 млн грн, що становить 110,5 % до плану на звітну дату.

На фінансування установ соціально-культурної сфери, соціального захисту населення та державного управління за звітний період із загального фонду обласного бюджету направлено 1 млрд. 436 млн. грн. В тому числі на утримання установ освіти, охорони здоров’я, культури та мистецтва, фізичної культури і спорту, соціального захисту та соціального забезпечення.

Повідомляє пресслужба КОДА.



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація